GRATIS HJELP

Det er ingenting galt med deg.

Min oppgave som coach er ikke å fikse mennesker, min oppgave er å fortelle dem at det ikke er noe galt med dem.

  • Det er ingen ting galt med deg, men du kan ha noen tanker i øyeblikket om at noe er galt

Det aller fleste mennesker som sliter tror det er noe galt med dem. Om du er en av dem, enten du tror det er noe galt med deg heltid, eller kanskje 'bare' på deltid? Akkurat den jobben kan du si opp på dagen, og det er ingen oppsigelsestid.

Du er en og bare en tanke unna en bedre hverdag. Les gjerne blogginnlegget Tanker om Tanker

Det kan være mange årsaker til at du tror det er noe galt med deg, men alt er funnet på. Ja, det kan oppleves som om noe er galt, fordi du har noen marerittstanker i våken tilstand som du tror på. Men, det er dermed ikke sagt at det er noe galt med deg.

Vi mennesker har en stor fantasi og utvalget er stort. Her er noe av årsakene til at du muligens tror noe er galt med deg.

  1. Noen har sagt til deg at det er noe er galt med deg.
  2. På bakgrunn av hvordan du har det så har du lest deg frem på nett at det er noe galt med deg.
  3. Du har opplevd noe tidligere i livet ditt som tilsier at du nå ikke er lenger kan være hel.
  4. Du har så mange rare tanker i hodet ditt at noe må være galt

La oss sammen knuse mytene!

Noen har sagt til deg at det er noe er galt med deg.
Ok, folk sier mye rart, folk tenker mye rart og folk tar generelt mye feil. Disse som eventuelt har sagt at det er noe er galt med deg baserer dette på at noe må være galt, noe som er basert på en misforståelse. Hadde de visst at "Det er ingen ting galt med deg", så hadde de heller ikke sagt til deg at det var noe galt med deg.

På bakgrunn av hvordan du har det så har du lest deg frem på nett at det er noe galt med deg
Du skaper din opplevelse 100% fra dine tanker i øyeblikket, men dette kan ofte være vanskelig å se og forstå. Du tenker kanskje det må være noe der ute, en forklaring på hvorfor du har det slik du har det og i denne jakten på årsak vil du finne noe, men først og fremst fordi du trenger en bekreftelse på at noe er galt. Du har funnet opp fasiten, så gjør du alt for å få den til å stemme.

Du har opplevd noe tidligere i livet ditt som tilsier at du nå ikke er lenger kan være hel.
Ofte sier mennesker jeg har samtaler med at de basert på en tidligere hendelse har et sår inni seg som aldri kan gro. Tror du fullt og helt på det så vil en tidligere smerte forbli en evig lidelse, les blogginnlegget Hva er forskjellen på smerte og lidelse?
Jeg har empati, men jeg skriver ikke disse blogginnleggene for å trøste deg, men for å vekke deg. Du har aldri opplevd fortiden eller fremtiden din, det eneste du har opplevd er øyeblikk, les blogginnlegget Livet ditt består kun av øyeblikk

Du har så mange rare tanker i hodet ditt at noe må være galt

Ok, og så? Du velger ikke hvilken tanker då får, og du er ikke dine tanker. Det er en stor forskjell på EN tanke og det Å TENKE. Det er alltid hvordan du forholder deg til dine tanker som dukker opp som skaper en opplevelse i deg. Les blogginnlegget  - "Hvorfor drømmer du ikke annerledes?"

Konklusjon:

  • Det er ingenting galt med deg, men du kan ha noen tanker i øyeblikket om at noe er galt 

Roger Kvaløy

 

Ønsker du å støtte mitt arbeid?