Nettkurs - Angstfri

Et nettkurs hvor du får hjelp av coach Roger Kvaløy. I 2015 var han med i TV2-serien Sykt Perfekt hvor han blant annet hjalp unge jenter som slet med sosial angst, panikk angst og andre typer mentale lidelser.

Prisen er NOK 3 900,- med mulighet for å betale i 3 avdrag a NOK 1 300,-
Om du har en rabattkode kan denne benyttes etter at du har klikket på "Bestill" slik at du får din rabatt.

Du kan også ta en GRATIS sniktitt ved å klikke her

- Kurset består av totalt 9 moduler, totalt antall videoer og innlegg: ca. 50

- BONUS: 3 timer og 45 minutter med opptak av webinarer. 

- Du har tilgang på nettkurset i et helt år

GARANTI: Om du etter endt kurs ikke merker noen bedring med din angst får du alle kurs pengene tilbake

Jeg vil her gi deg et lite overordnet overblikk over innholdet slik at at du ser hva du har i vente. Om det er noe i denne oversikten du ikke forstår eller synes høres merkelig ut så er det helt ok. Modulene i kurset bygget opp slik at det er lettere å få innsikt og forståelse når du har vært gjennom tidligere moduler.

Kurset inneholder følgende moduler 

  • Introduksjon
  • Det er hjelp å få
  • Psykisk helse
  • Angst
  • Tanker Del 1
  • Tanker Del 2
  • Følelser
  • Ny forståelse
  • BONUS


Her er en litt informasjon om de ulike modulene 

Denne modulen er en introduksjon til nettkurset "Angstfri". Her ønskes det velkommen til nettkurset og det fortelles hvordan nettkurset er lagt opp. Jeg forteller deg hvordan du får meste mulig ut av kurset slik at du letter får tilgang på innsikt og forståelse. Du får en overordnet oversikt over innholdet i nettkurset slik at det vet hva du har i vente. Helt avslutningsvis i introduksjonen forteller jeg litt om meg selv og min bakgrunn slik at du blir litt bedre kjent med meg.
I denne modulen får du tilbakemelding på mennesker jeg tidligere har hjulpet. Modulen vil bli oppdatert med refleksjoner og innsikt fra tidligere kursdeltagere som velger å dele dette slik at de også kan hjelpe deg. Videre vil du ha mulighet til å være med på å hjelpe andre som sliter med angst nå du har vært gjennom kurset.
I denne modulen tar vi opp temaet psykisk helse, men kanskje ikke på den måten du tidligere har 'lært'. Som regel når man snakker om psykisk helse er det fokus på problematikken, søken etter årsak og en iver etter enda mer kunnskap om hva som er galt. I denne modulen snakker jeg blant annet om et paradigme skifte innen mental helse, noe som snur opp ned på det aller meste. Jeg forteller deg at det ikke er noe galt med deg, men at du kan ha noen tanker om at noe er galt. Du får tilgang på blogginnlegg/podcast samt eksterne ressurser. Vi tar opp temaet diagnoser og spesielt diagnosen angst. Hva diagnoser gjør med oss og hva en diagnose egentlig er.I denne modulen ser vi nærmere på hva angst er, og ikke minst hva det ikke er. Hvilken type angst du eventuelt sliter med er ikke relevant. Om det er PTSD, sosial angst, panikkangst, fobier, generalisert angst, tvangslidelse agorafobi eller annen type angst så har de alle samme opphav og med samme løsning. Hva om søken etter årsaken ikke er veien å gå, og hvorfor er det slik at det er masse du IKKE har angst for? Du vil få et nytt syn på hva angst er, at du vil slutte å tro på angst spøkelset. Da gir det ingen mening å slåss med det videre, eller være redd for deg. Angst for angsten er ofte det aller verste. Du får en ny forståelse (sannsynligvis en ny en) om hva som egentlig skjer under et angstanfall og hvorfor det skjer. I tillegg består denne modulen av eksterne ressurser.
I denne første delen av modulen tanker går vi inn i tankenes verden. Vi skal reflektere over hva en tanke egentlig er. Sannsynligvis vil du få et helt annet syn på hva en tanke er og en forståelse av at det er forskjell på en tanke og det å tenke. Vi er lært opp til at et finnes gode og dårlige tanker, men hva om dette ikke er tilfelle? Hva om det bare finnes nøytrale tanker uten verdi? Du har helt sikkert opplevd at samme tanke kan gi det ulik opplevelse, hva kan det komme av? Du får også tilgang på eksterne ressurser i denne modulen.I denne modulen tar vi et ekstra dypdykk i tankenes verden. Vi går gjennom de vanlige strategiene for å håndtere såkalte "dårlige" tanker. Her vil du helt sikkert kjenne deg igjen i noen eller alle de vanlige strategiene vi er 'lært opp' til å benytte. Du vil her få et helt nytt syn på disse strategiene, hvorfor de ikke alltid virker, og at det ikke gir mening å forsette med de. Vi snaker mer om tanker og hvordan du med en forståelse og innsikt vil få et helt annet syn på tanker. Du vil da mye lettere og ofte helt automatisk gi slipp på "angst tanker".

 


I denne modulen tar vi for oss følelser for det er nettopp følelser det handler om. Det er angstfølelsen du kjenner på, og det er den du vil bli kvitt, ikke selve tankene. Men, vi ser på koblingen mellom tanke og følelse og jeg forteller deg om den uskyldig misforståelse av hva følelser er, hvor de kommer fra og hva de prøver å fortelle oss. Med ny forståelse og innsikt vil du få et helt nytt syn på hva vonde følelser er og at de prøver å guide deg tilbake til ro. I denne modulen får du også tilgang på et relevant blogginnlegg/podcast
I denne modulen forteller jeg deg  om en helt ny forståelse av livet. Verden der ute vil være den samme, men du vil oppleve den helt annerledes. Det vises til eksempler i livet hvor vi uskyldig misforstår og hvordan vi ofte går i fight/flight modus når vi opplever farer av noe som faktisk er helt ufarlig. Videre år du en helt nytt syn på smerte vs lidelse, noe som vil gi det et helt nytt syn på hva en angstlidelse er. I denne modulen får du også få tilgang på et relevant blogginnlegg/PodcastDu får også med en bonus modul som blant annet inneholder opptak av helt 3 timer og 45 minutter med webinarer, blant annet "Din vei ut av angsten" og "Tvangstanker (OCD)" Nye bonuser vil bli lagt til når det er relevant (uten ekstra kostnad for deg). Det vil være mulighet til å stille spørsmål og komme med tilbakemeldinger på nettkurset.  

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.