Legg igjen navn og e-post og jeg sender deg de neste dagene GRATIS og uforpliktet videoer, podcast, blogginnlegg m.m hvor jeg beskriver hvordan jeg de 7 siste årene har hjulpet mennesker til en bedre hverdag.

Sliter du med tunge tanker eller har angst? Ønsker du deg tilbake til livet?

De neste dagene vil jeg forteller DEG om hvordan jeg de siste 7 årene har hjulpet mennesker som har slitt med tunge tanker og ulike angstlidelser. Jeg kommer til å fortelle deg hvorfor teknikker, metoder, øvelser m.m ikke er veien å gå for å 'mestre' verken tanker eller angst.

Motta de neste dagene GRATIS videoer, podcast, blogginnlegg m.m som peker deg i en retning av ro og harmoni.

Er du villig til å åpne opp for noe nytt? Gi deg selv en sjanse, finn veien tilbake til livet.

 
 
 

I 2015 var jeg med som coach i TV2-serien Sykt Perfekt hvor jeg blant hadde samtaler med unge jenter som slet med tunge tanker, sosial angst, panikk angst og andre typer mentale lidelser. Her kan du se hvordan de opplevde møtet med meg.

 

Her har du en smakebit på en video hvor jeg snakker jeg om en paradigmeskifte innen psykisk helse.

Ønsker du å høre mer? Legg igjen navn og e-post og jeg sender deg de neste dagene GRATIS og uforpliktet videoer, podcast, blogginnlegg m.m hvor jeg beskriver hvordan jeg de 7 siste årene har hjulpet mennesker til en bedre hverdag.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.